Voorbewerkt/
Geslepen

RVS

PM-staal

OB-PM powderTEC®

Onze poedermetallurgie produceerde staal van de 4e generatie!

OB-PM-K49 koudwerkgereedschapsstaal
Door de samenstelling van de legering, een hoog hardmetaalgehalte en de synergie van verschillende hardmetaalsoorten worden de hoogste eisen op het gebied van slijtvastheid en taaiheid gecombineerd. Vergeleken met OB-PM-S79 is de taaiheid van OB-PM-K49 verdubbeld bij een gelijkblijvende slijtvastheid. OB-PM-K49 kan worden genitreerd en is geschikt voor een PVD-coating.

OB-PM-M39 kunststof gietstaal
De uitgebalanceerde samenstelling van de legering combineert slijtvastheid, taaiheid en corrosiebestendigheid tot optimale eigenschappen. De uitzonderlijke slijtvastheid wordt bereikt door een hoog aandeel harde vanadiumcarbiden, terwijl de uitstekende corrosiebestendigheid het resultaat is van een matrix met een hoog chroomgehalte. Door de hoge zuiverheid is OB-PM-M39 spiegelpolijstbaar en vrijwel vormvast.

OB-PM-S79, -S59, -S39 hoge snelheidsstaalsoorten
Onze hogesnelheidsstalen, vergelijkbaar met PM 23 / PM 30 / PM 52, zijn zeer goed nitreerbaar. Door hun homogene microstructuur zijn ze ook zeer geschikt voor PVD- en CVD-coating.

OB-PM-S39 en OB-PM-S59 hebben een zeer goede slijtvastheid en hittebestendigheid en een goede druksterkte en taaiheid. OB-PM-S79 heeft een goede slijtvastheid, hoge taaiheid en zeer goede maatvastheid.

Data Papier
Trade Mark powderTEC
Productvorm
OB-PM-K49
OB-PM-S79
OB-PM-S59
OB-PM-S39
OB-PM-M39

Calculator

Scroll naar boven